.. onderscheid u van uw concurrenten, met de beste klantenservice ..

Onze diensten zijn uw diensten. Onze telefonische en digitale dienstverlening is breed opgezet en wij zijn uitstekend bereikbaar, uit uw naam voor uw klanten. Met meer dan vijftig call – en service agents met service expertises, maar ook verkoop expertises kunnen wij al uw wensen te realiseren.
Een goede bereikbaarheid ligt ook aan de basis van uw online succes. U wilt uw klanten de beste service bieden, wij kunnen dat voor u realiseren.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_headset.svg

Telefonische dienstverlening

Wij nemen voor u de telefoon op. Onze medewerkers staan op werkdagen van 09:00 tot 19:00 voor uw klanten klaar. Aan vragen of klachten verliest u geen tijd meer. Daarnaast verhoogt u het vertrouwen bij uw klanten wanneer u direct het nummer van de klantenservice vermeldt op de homepage.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_happy.svg

Digitale dienstverlening

Uw klanten verwachten een adequate en tijdige opvolging van e-mail. Wij zorgen voor een correcte en snelle beantwoording van deze e-mails, wat de klanttevredenheid van uw klanten verhoogt. U zult veel tijd besparen bij uitbesteding van uw emailverkeer, tijd die u kunt gebruiken voor het optimaliseren van uw marketing en verhoging van uw omzet.

Onze uitgebreide en professionele telefonische en digitale nazorg van uw web-orders is uniek in de markt. U kunt meekijken in ons ticketsysteem en alle processen op het gebied van klantenservice, logistiek en accountmanagement live volgen. Deze services zijn allemaal inbegrepen in de scherpe all-in tarieven die wij u graag aanbieden.

Is uw interesse gewekt?

Laten we een keer rond de tafel gaan zitten, stuur ons een bericht om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contactgegevens

Voor direct contact:

Hoofdkantoor:
Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
T: 088 62 37 071
info@ikommeurs.nl
www.ikommeurs.nl