.. uw creatieve marketingpartner ..

Een succesvolle webshop vereist continue aandacht.

Wij geven u graag deze uitgebreide aandacht, omdat we weten dat een webwinkel met de juiste look nog geen garantie voor succes is. Samen vinden we deze sleutel tot uw succes. Wij hebben meer contact met u na oplevering van uw webshop, dan daarvoor. Wij bouwen niet alleen, maar kunnen ook onderhouden en beheren. Wij hechten veel waarde aan een goede en lange samenwerkingsverband met u.

Wij zijn de proactieve e-commerce partner die u zoekt. Wij wachten niet op vragen of kansen, we ontdekken ze voor u. Continue verbetering door begeleiding en advies. U wordt maandelijks voorzien van Google Analytics rapportages. Wij kunnen u helpen met de continue ontwikkeling van uw webshop, omdat we weten dat iedere webshop commercieel onderhoud nodig heeft. Een e-commerce wedstrijd is nooit gewonnen, het kan altijd beter. Omdat we liever samen met u voor staan, kunt u bij ons onder marketingsupport veel verwachten:

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph3.svg

Google Analytics rapportages

Deze rapporten geven u inzicht in hoe uw webshop presteert. Hoeveel bezoekers vinden uw webshop, hoe kwamen ze op uw webshop, hoelang blijven bezoekers ze en waar klikken ze op? Naar aanleiding van deze rapportages, waarbij wij u kunnen helpen met de interpretaties ervan, kunt u zelf aan de slag voor verbeteringen of ook wij doen dat voor u.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

SEO en SEA advies

Hoe wordt uw webshop goed geïndexeerd in Google? Door middel van het vinden van de juiste zoekwoorden en het aanpassen van content komen we steeds dichterbij de goede doelgroep, wat uiteindelijk resulteert in juiste bezoekers met een verhoging van uw conversie. Online adverteren? Wij adviseren u over Adwords – en andere online campagnes of richten ze voor u in.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_smartphone_heart.svg

Advies over en beheer social media

Social media blijft belangrijk en wordt steeds omvangrijker. Welke kanalen zet u in, waarom en hoe? Wij adviseren u en kunnen voor u het online marketingplan uitschrijven. Na het gezamenlijk bepalen van uw online marketing strategie en planning kunnen we die zelfs geheel voor u uitvoeren.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_flag2.svg

Offline marketing

We zijn er niet alleen online. Met een uitgebreid en professioneel printpark zijn we in staat uw doelgroep ook met offline mailing te bereiken. Onze dtp-specialisten kunnen alle creatieve materialen voor u uitwerken, printen doen we in eigen huis en wij verzorgen de verzending. Alle oplossingen vind u bij ons onder één dak.

Ikommeurs verzorgt de totale online marketing van ByVisor

visor

Ikommeurs verzorgt de totale offline marketing van Gymspullen.nu

gymspullen

Is uw interesse gewekt?

Laten we een keer rond de tafel gaan zitten, stuur ons een bericht om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contactgegevens

Voor direct contact:

Hoofdkantoor:
Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
T: 088 62 37 071
info@ikommeurs.nl
www.ikommeurs.nl