.. precies de webshop die u in gedachten heeft ..

Wij leveren Magento webshops. Een greep uit de motieven waarom wij Magento kiezen:

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_globe.svg

Open Source

Magento is open source, wat wil zeggen dat het voor iedereen toegankelijk is.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Multifunctioneel

Multifunctioneel in de basis. Meerdere talen, valuta en frontends.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_share.svg

Extensies

Een oneindig aantal extensies, ofwel plug-ins. Kortom: tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

https://ikommeurs.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Geoptimaliseerd

Magento is goed te indexeren in zoekmachines, wat verkopen makkelijker maakt.

Van idee naar ontwerp, van ontwerp naar shop.

Een passend design is essentieel bij de ontwikkeling van uw webwinkel. Dit is een van de vele factoren die het aankoopproces beïnvloeden. Onze ontwerpers transformeren uw specifieke wensen naar een doelgericht design dat kan leiden tot resultaat en conversie. De projectaanpak wordt gebaseerd op uw specifieke wensen en doorloopt globaal altijd een test-en acceptatie-omgeving, waarna de shop bij tevredenheid live kan. De test en acceptatie-omgeving is ook toegankelijk voor u, waardoor u als klant kan fungeren als projectleider van uw eigen project. De shop wordt u aangeleverd zoals u dat wilt. Geen tijd of onbekend met de Magento backend? Wij leggen u de backend uit, óf wij stellen bijvoorbeeld specificaties, zoals BTW tarieven en E-mail templates voor u in. Meer weten over onze werkwijze? Wij zijn u graag van dienst.

Hosting

Wie Magento implementeert spreekt over de voordelen. Ikommeurs kent ook de nadelen van Magento. Het Magento platform is zwaar, wat de snelheid kan beperken. Wij kunnen de complete hosting overnemen en u snelheid blijven garanderen, zodat u verzekerd bent van een functionele webwinkel, waarbij het van groot belang is dat deze naast snel en up-to-date ook veilig is.

Zorgeloos betalen

Wij kunnen zorgen voor de meest veilige betalingssoftware voor uw webwinkel, waarbij uw bezoekers de door hun gewenste betaalmethode kunnen kiezen. Omdat de verschillende betaalmethodes invloed hebben op uw conversie, hebben wij gekozen voor een betrouwbare partner, die gebruiksvriendelijke betaalmethoden faciliteert. Multisafepay heeft ruim 15 jaar ervaring met veilige online betalingen via webwinkels.
Het bieden van veilig betaalverkeer is tweeledig. Ten eerste dient de wijze van betalen door uw klanten veilig te zijn. Ten tweede dienen deze betalingen veilig aan onze klanten, dus aan u betaald te worden. Uniek aan onze betaalfaciliteit is dat wij een eigen stichting derden gelden beheren, zodat de betalingen aan u het beste gewaarborgd zijn.

 Referenties

Is uw interesse gewekt?

Laten we een keer rond de tafel gaan zitten, stuur ons een bericht om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contactgegevens

Voor direct contact:

Hoofdkantoor:
Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
T: 088 62 37 071
info@ikommeurs.nl
www.ikommeurs.nl