.. wij zijn er voor u ..

Ikommeurs

Wij zijn Ikommeurs en staan graag voor u klaar, het verlenen van service en hulpvaardig zijn, zit in onze DNA. Uw wensen vervullen zien wij als onze taak. Wij spreken uw taal en maken handel via internet makkelijk. U vindt bij ons alles onder één dak, wij verlenen u full service op alle denkbare e-commerce-, marketing- en logistieke gebieden.

Ikommeurs luistert, begeleidt, levert en ontzorgt.
Wij luisteren graag naar u, naar uw wensen en e-commerce doelen. Wij denken graag, indien u dat wenst, op alle gebieden met u mee; uiterlijk en effectiviteit van uw webshop, stroomlijnen van uw logistieke processen, maximaliseren van uw servicegerichtheid en alle denkbare online – en offline marketingfacetten. Samen met de onderzochte marktomstandigheden werken wij een helder plan voor u uit.

U bepaalt welke deelgebieden u nog zelf wilt doen en welke u aan ons uit besteedt. Wat wij graag willen is een goede samenwerking. Voor u een besparing genereren in tijd en geld. En uw e-commerce activiteiten nog succesvoller en leuker maken!

Skal-certificeringOnze fulfilmentpartner IWL is sinds 2016 SKAL gecertificeerd. Dit betekent dat wij aan de biologische wetgeving voldoen en al uw biologische producten mogen opslaan, verpakken en verzenden.

Is uw interesse gewekt?

Laten we een keer rond de tafel gaan zitten, stuur ons een bericht om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contactgegevens

Voor direct contact:

Hoofdkantoor:
Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
T: 088 62 37 071
info@ikommeurs.nl
www.ikommeurs.nl